JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM | Click Click Run 30"

VANAF 6 JUNI IN DE BIOSCOOP

Genre: Actie/Avontuur
Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, Ted Levine, Rafe Spall, BD Wong en Jeff Goldblum
Regie: J.A. Bayona
Schrijvers: Derek Connolly, Colin Trevorrow
Gebaseerd op personages
bedacht door: Michael Crichton
Producenten: Frank Marshall, Patrick Crowley, Belén Atienza
Uitvoerend Producenten: Steven Spielberg, Colin Trevorrow

Het is vier jaar geleden dat pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen. Isla Nubar werd door de mens in de steek gelaten, terwijl de overlevende dinosaurussen er in de jungle voor zichzelf zorgen.

Wanneer de slapende vulkaan van het eiland brullend tot leven begint te komen, plannen Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) een missie om de resterende dinosaurussen te redden van uitsterving. Owen wil Blue vinden, zijn hoofd raptor die nog steeds in het wild wordt vermist en Claire maakt er haar missie van om deze wezens, voor wie ze een groot respect ontwikkelde, te redden. Eens ze aankomen op het onstabiele eiland, waar het lava regent, onthult hun expeditie een samenzwering die onze gehele planeet kan terugbrengen tot een gevaarlijke orde die we sinds de prehistorie niet meer gezien hebben.

Met al het wonder, avontuur en sensatie die synoniem zijn met één van de meest populaire en succesvolle series in de filmgeschiedenis, ziet deze gloednieuwe film de terugkeer van jouw favoriete personages en dinosaurussen – samen met nieuwe, meer ontzagwekkende en angstaanjagende rassen dan ooit tevoren. Welkom bij Jurassic World: Fallen Kingdom.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Post Author: hatefull