COLORFUL MAKEUP INSPIRED BY JAMES CHARLES X MORPHE PALETTE

COLORFUL MAKEUP INSPIRED BY JAMES CHARLES X MORPHE PALETTE

Здраво дечки, се надевам дека ви се допадна видеото, а воедно и изгледот кој што го креирав. На крајот од шминката секогаш сетирајте го лицето со setting/fixing spray, јас несакајќи сум го избришала делот каде што шминката ја сетирам со fixing spray од Golden Rose.

Шминката е начин на креативно изразување и нешто што може да го избришете на крајот од денот, така да, не се плашете да експериментирате и покажете ја вашата креативна страна! ✌️❤️