CAIA COSMETICS | BIBBZ BOOM BOOM LASHES

BIBBZ BOOM BOOM LASHES
– Kraftfullt pigment
– Utformad för att anpassa sig till dina egna fransar- Volym- Längd
– Böj och definition- Separerar och ger stadga
– Skyddar mot slitage
– Ger näring
– Främjar fransarnas tillväxt
– Dubbelfiber-borste för effektiv applicering

CAIAs innovativa mascara tillsammans med den perfekta borsten är din hemlighet för sexigt glamorösa ögonfransar. BIBBZ BOOM BOOM LASHES är specifikt utformad för att anpassa sig till dina egna ögonfransar. Formuleringen ger den perfekta kombinationen av volym, längd, böj och definition samtidigt som den skyddar fransarna mot slitage.Mascaran sluter sig kring varje frans och ser till att hålla fransarna separerade samtidigt som de ges stadga. Resultatet blir långa, fylliga fransar som framhäver ögats naturliga dragningskraft väldigt tydligt. Formuleringen ger inte bara direkta resultat utan CAIA har valt att berika formuleringen med röda alger och protein från Lupin för att skydda, förstärka och förbättra fransarnas tillväxt på ett naturligt sätt. Borsten är skapad med en så kallad dubbelfiberblandning vilket innebär att borstens hårda fibrer applicerar produkten på fransarna, medan de mjukare fibrerna kammar och separerar.

Pris: 225 kr

www.caiacosmetics.com

Post Author: hatefull