Anastasia and Jackie Aina Palette, swatches, review and makeup look

Hello everyone and thank you for watching my video. Do not forget to click on Subscribe.
My channel is very much about everyday makeup and beauty products. I share with you my experiences on how to cover pimples, acne scars and how to get beautiful skin. I myself have had acne and now have scars that I do not feel comfortable with. In my channel you will get tips on makeup products I use, testing and share my opinions. I have hooded and share my tips how to do eye makeup for hooded eyes. I also wear glasses and show how to do eye makeup for anyone who wears glasses. I have some makeup tips for looking gorgeous in your glasses. I also do makeup review.

♡ For any business inquiries please email me at: [email protected]

Svenska/Swedish

Hej alla och tack för att titta på min video. Glöm inte att klicka på Prenumerera.
Min kanal är mycket om vardagliga smink och skönhetsprodukter. Jag delar med mig av mina erfarenheter om hur man ska täcka finnar, akne ärr och hur man får vacker hy. Jag har själv haft acne och nu har ärr som jag inte trivs med. I min kanal får du tips om makeup produkter jag använder, provning och dela mina åsikter. Jag har hängande ögonlock och dela mina tips hur man gör ögonmakeup för hängande ögonlock. Jag bär också glasögon och visa hur man gör ögonmakeup för någon som bär glasögon. Jag har några makeup tips för att titta vacker i dina glasögon.

Instagram: Aidadiddi5

Post Author: hatefull