Healthcare Direkt v.39: FDA-besked för Novo, "Story-time" om Senzagen och nytt om Immunicum!

00:25 Paretos hälsovårdsanalytiker Johan Unnérus
00:41 Novo Nordisks FDA-godkännande för diabetesläkemedlet Rybelsys
08:01 Priser för olika diabetesläkemedel
11:27 Paretos köprekommendation för Novo Nordisk
17:10 “Story-time” om Senzagen
20:50 Inslag med Senzagens vd Axel Sjöblad
22:54 Bolagens mål i samband med aktievärdering
25:02 Immunicum och nya detaljer om Mereca-studien
27:44 Lidds studieresultat för Liproca i fas 2b

Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt gästas vi av Pareto-analytikern Johan Unnérus. Han är en av Stockholmsbörsens mest erfarna analytiker inom hälsovårdsområdet och har tidigare, under över tio års tid, varit på Swedbank Markets.

I programmet går vi igenom det danska läkemedelsbolaget Novo Nordisk och deras FDA-godkännande för diabetesläkemedlet Rybelsys. Johan Unnérus förklarar sin syn på bolaget och bakgrunden till Paretos köprekommendation för aktien.

I nyhetsdelen har vi “story-time” om Senzagens kursutveckling och talar om labbtestbolagets nya mål. Senzagens vd Axel Sjöblad förklarar varför de justerade sitt mål som var en senareläggning av break-even från 2021 till 2022. Han ger också sin syn på hur säkert det är att målet infrias.

Immunicum omnämns med tanke på att de under den gångna veckan släppte nya detaljer kring Mereca-studien för läkemedelskandidaten ilixadencel. Dessutom talar vi om Lidds fas 2b-studie med Liproca vid behandling av prostatacancer.

Avsnittet finns även tillgängligt som podcast på Itunes, Soundcloud och Acast.

Post Author: hatefull