Livestream lezing 'positive health in een gezonde leefomgeving'

Hoe zorgen we dat onze dorpen en steden fijne en gezonde plekken zijn en blijven, ook als het aantal inwoners van de provincie Utrecht tot 2040 groeit met ruim 165.000 mensen? Die vraag staat centraal tijdens de lezing ‘Positieve health in een gezonde leefomgeving’ op 27 november. (https://lnkd.in/gUndGmp)

De animo voor deze lezing is groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Daarom streamen we de plenaire presentaties van Machteld Huber en Thomas Steensma live via het YouTube kanaal van de provincie Utrecht. Schakel op woensdag 27 november in tussen 16.00 en 17.30 uur en laat u live inspireren door het gedachtegoed achter positieve gezondheid én een praktische vertaling ervan.

De link naar de livestream delen we woensdag in een comment op dit bericht. Naderhand publiceren we de ondertitelde opname op het YouTube kanaal van de provincie Utrecht.

#positivehealth #positievegezondheid #gezondeleefomgeving #landschapsarchitectuur #ruimtelijkeplanning #provincieutrecht #bebright #iph #ruimtevolk

Programma live-stream:
16:00 – 16:10 Opening en welkom door Rob van Muilekom, gedeputeerde provincie Utrecht
16:10 – 16:55 Lezing Positieve Gezondheid door Machteld Huber, grondlegger van het gedachtegoed en oprichtster van het “Institute of Positive Health”
16:55 – 17:05 Pauze
17:05 – 17:30 Ruimtelijke vertaalslag van Positieve Gezondheid naar ruimtelijke planning door architect Thomas Steensma

Post Author: hatefull